Bergler Techniek actief op KiKa Golfdag

Bergler Techniek actief op KiKa Golfdag
4

Op 12 september heeft de Bergler Groep deelgenomen aan de jaarlijkse KiKa Golfdag in Purmerend op de prachtige banen van Burggolf Golfresort De Purmer.

Deze stralende dag had een aantal verrassende hoogte punten. Zo werden de deelnemers uitgedaagd de bijzondere prestaties te evenaren van de KNLTB Tennistop-jeugd, Jeugd Hockey toppers, Jeugd Voetbal toppers, een Jeugd Golf long hitter en Jeugd Golftalenten.

Daarnaast werden de deelnemers over 3 holes bijgestaan door één van de vier NGF Golftop-jeugd spelers, die het niet konden laten nog wat extra weddenschappen aan te gaan met de zakenvrienden van KiKa om zo nog eens een mooie donatie te kunnen overhandigen aan de organisatie.

Het was een topdag met één geweldige apotheose, de bekendmaking van het opgehaalde bedrag van ruim 77.000 euro.

De Bergler Groep wil met deze ondersteuning KiKa graag helpen volwassen te worden. Daarom zijn directie en medewerkers van de Bergler Groep ambassadeur van KiKa. Omdat er steeds geld nodig blijft voor onderzoek met slechts één gezamenlijk doel: Een duidelijke verhoging van het genezingspercentage, minder pijn en strijd en meer genezing en kwaliteit voor kinderen met kanker.

Oja… er was die dag ook een winnaar 😉