Bergler Techniek hoofdsponsor Rotterdamse studievereniging GRID

Bergler Techniek hoofdsponsor Rotterdamse studievereniging GRID
4

Met ingang van 1 augustus 2017 verbindt Bergler Techniek zich als hoofdsponsor aan studievereniging GRID uit Rotterdam. GRID heeft als een van haar kerntaken het bevorderen van contact tussen leden, het bedrijfsleven en andere instellingen met betrekking tot het vakgebied Bouwkunde. Bergler Techniek kan op haar beurt profiteren van het ledenbestand en de connecties van GRID om bekendheid en enthousiasme onder talentvolle studenten te creëren voor de spraakmakende projecten waarvoor Bergler, in opdracht van landelijke aannemers, de juiste mensen selecteert.

Roel van Rooij van Bergler Techniek, vertelt over de nieuwe samenwerking: “Wij zijn zeer verheugd het komende jaar hoofdsponsor van GRID te mogen zijn. Om het contact tussen het bedrijfsleven en de studenten te bevorderen organiseren wij graag samen professionaliseringsactiviteiten, zoals  lezingen, het aanbieden van een masterclass, een bedrijfs- of bouwplaatsbezoek of een netwerkborrel”.

Op dit moment kijken beide partijen hoe de samenwerking zo optimaal mogelijk ingevuld kan worden. De eerste activiteiten die samen georganiseerd worden, zullen kort na de ingang van de verbintenis plaatsvinden.