Civil Engineering Tour 2016

Civil Engineering Tour 2016
4

Bergler Techniek was dit jaar één van de sponsoren van de Civil Engineering Tour 2016. Deze Tour is een initiatief van een groep enthousiaste en gemotiveerde vierdejaars studenten civiele techniek van Avans Hogeschool in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch welke ieder jaar een studiereis organiseren naar een internationale stad. Dit jaar was het de beurt aan Sint Petersburg.

Deze studiereis is elk jaar opnieuw een hoogtepunt in de opleiding van de circa 60 deelnemende studenten. Tijdens de studiereis werden afgelopen week verschillende civieltechnische en cultuurhistorische bezienswaardigheden bezocht. Deze excursie draagt ieder jaar bij aan de ontwikkeling van de student op zowel persoonlijk als civieltechnisch vlak. Naast het academische aspect was de studiereis natuurlijk ook een erg mooie ervaring.

Waarom een studiereis?

Een internationale studiereis is meer dan alleen een ontzettend leuke ervaring. Het levert een persoonlijke waarde op voor de deelnemende studenten en verbreedt en ontwikkelt de kennis van studenten op het gebied van de civiele techniek, taal en cultuur. Studenten ontdekken het vakgebied, het bedrijfsleven en de cultuur in het buitenland. In het buitenland gelden vaak heel andere normen, richtlijnen, arbeidsomstandigheden, bouwmethoden en processen waardoor nieuwe kennis en ervaring wordt opgedaan in nieuwe en andere technieken en culturen.

Door het geven van een Masterclass en het ter beschikking stellen van de jassen heeft Bergler Techniek een mooie bijdrage kunnen leveren aan het tot stand komen van deze reis!

CEt 2016 groepsfoto