(Hoofd) Uitvoerder Ondergrondse Infra – Landelijk

163

Introductie

Ben jij die ambitieuze (Hoofd) Uitvoerder die we zoeken? Voor onze opdrachtgever welke landelijk actief is binnen de ondergrondse infra zijn wij op zoek naar een ervaren Uitvoerder die zijn plezier haalt uit complexe opdrachten, het schakelen met meerdere belanghebbenden en iemand die goed is in het coachen van werknemers die onder zijn/ haar hoede vallen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief binnen meerdere disciplines van de civiele techniek. De sfeer is te omschrijven als gemoedelijk, “ons kent ons” en met een gezonde dosis “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Binnen ondergrondse infra zijn ze actief van G/W/E tot en met KCO en HDD projecten. Kortom; een perfecte omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de kabels- en leidingensector. De organisatie besteed veel aandacht aan je persoonlijke ambitie door interne bijscholingsmogelijkheden. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving omdat je onderdeel uitmaakt van grote multidisciplinaire projecten.

Functie

Als (Hoofd) Uitvoerder draag je dagelijks de verantwoordelijkheid over je uitvoerend personeel. Vaak werk je in grote teams waarbij je voormannen en montageploegen aanstuurt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie richting de projectleider/ bedrijfsleider en draag je zorg over de veiligheid van het project, de onderaannemers en het personeel. Je bewaakt de planning, kosten en kwaliteit van het werk en je signaleert/ registreert meer- en minderwerk. Jij bent het aanspreekpunt van het project en werkt vaak onder een projectleider of bedrijfsleider. Er wordt een leuke baan geboden met veel vrijheid, zekerheid en een goede/ gezonde werksfeer.

Functie eisen

  • Je bent in staat om in teamverband te werken;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder binnen de ondergrondse infra;
  • Je bent communicatief sterk en kunt op meerdere niveaus communiceren;
  • Je bent resultaatgericht en durft knopen door te hakken;
  • Je hebt een commerciële instelling;
  • In het bezit van VCA-VOL;

Aanbod

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde onderneming die naast civiele techniek ook actief is binnen de bouwsector. De opdrachtgever biedt een uitdagende werkomgeving waarin je kansen krijgt om jezelf te bewijzen en je ambitie na te streven. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en zelfstandigheid wordt beloond met veel vrijheid en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Vakmanschap word je aangeleerd en ook van jou wordt verwacht dat je kennis overdraagt aan de uitvoerders van morgen…

Inlichtingen

Roel van Rooij: 076-5720200