(Jr.) Adviseur Verkeerskunde – Midden-Brabant

175

Introductie

Ben jij die ambitieuze carrièretijger die we zoeken? Voor onze opdrachtgever welke landelijk actief is binnen de mobiliteit zijn wij op zoek naar een HBO/ WO-geschoolde Adviseur die zijn plezier haalt uit complexe opdrachten bij multidisciplinaire projecten. Iemand die wil schakelen met meerdere verkeerskundigen en belanghebbenden én iemand die voldoening haalt uit het opstellen van onderzoeksrapportages, beleidsadviezen en de verantwoording kan dragen over het ontwerp.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief binnen meerdere disciplines binnen zowel de bouw als civiele techniek. De sfeer is te omschrijven als gemoedelijk, “ons kent ons” en met een gezonde dosis “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Binnen de afdeling advies en ontwerp kom jij onder de hoede te vallen van ervaren adviseurs die jouw carrière naar een hoger plan kunnen tillen. Kortom; een perfecte omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de verkeerskunde. De organisatie besteedt veel aandacht aan je persoonlijke ambitie met behulp van interne bijscholingsmogelijkheden. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving omdat je onderdeel uitmaakt van grote multidisciplinaire projecten.

Functie

Als Adviseur draag je dagelijks de verantwoordelijkheid over jouw onderdeel binnen het project. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie richting (onder)aannemers, overheidsinstellingen en ontwikkelaars. Daarbij draag je zorg over de planning van het project, de belangen van het bedrijf en het personeel. Je bewaakt de planning, kosten en kwaliteit van het werk en zorgt dat jouw visie geïmplementeerd kan worden binnen het project en de afdeling. Jij bent adviseur van het project en werkt vaak onder een projectleider. Er wordt een leuke baan geboden met veel vrijheid, zekerheid en een goede/ gezonde werksfeer.

Functie eisen

  • Je bent in staat om in teamverband te werken;
  • Je hebt maximaal 5 jaar ervaring met werken binnen de verkeerskunde;
  • Je bent communicatief sterk en kunt op meerdere niveaus communiceren;
  • Je bent resultaatgericht en durft knopen door te hakken;
  • In het bezit van minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Kennis van verkeersmanagement en verkeersmodellen is een pre;

Aanbod

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde onderneming die naast civiele techniek ook actief is binnen de bouwsector. De opdrachtgever biedt een uitdagende werkomgeving waarin je kansen krijgt om jezelf te bewijzen en je ambitie na te streven. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en zelfstandigheid wordt beloond met veel vrijheid en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Vakmanschap word je aangeleerd en ook van jou wordt verwacht dat je kennis overdraagt aan de adviseurs van morgen…

Inlichtingen

Bergler Techniek 076-5720200

Sollicitatie

Roel van Rooij