Kennis maken met: Bas Vissers

Kennis maken met: Bas Vissers
4

Graag stel ik mijzelf even voor; mijn naam is Bas Vissers, vanaf 1 november ben ik gestart als Accountmanager Civiele Techniek bij dit snel groeiende bedrijf.

Mijn arbeiderscarrière ben ik begonnen bij PostNL, daar ben ik vooral actief geweest op het gebied van sales en accountmanagement. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar de Manpowergroup waarin ik de functie bekleedde van consultant. Wat begon als interesse in recruitment is uiteindelijk een passie geworden voor de combinatie mens en werk. Waar mijn passie precies in zit? Een brug slaan tussen civiele professionals en opdrachtgevers met als doel voor beide partijen een toegevoegde waarde zijn.

En privé?

27 jaar jong, ongehuwd en passie voor sport. Ik ben geboren in Roosendaal, maar momenteel woon ik al een geruime tijd in het mooie Breda. In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met de hockeysport, dit seizoen speel ik voor de hockeyclub Pelikaan in Roosendaal. Verder besteed ik mijn tijd nuttig door te socializen met vrienden.

Waarom Bergler Techniek?

Ik ben via via met Bergler Techniek in contact gekomen. Na een aantal positieve gesprekken met zowel Roel (oprichter) als met het team, was ik er van overtuigd dat ik de overstap richting Bergler Techniek wilde maken. Wat voor mij als mens vooral belangrijk is, is dat mijn persoonlijke normen en waarden terugkomen in het bedrijf waarvoor ik werk.

Zo heb ik Bergler Techniek in deze korte periode leren kennen als gepassioneerd, toegankelijk en vooral: “doen wat je zegt en zeggen wat je doet”.
Dit zijn aspecten die ik als Accountmanager ook in mijn relatie tot u, als klant, wil benadrukken.

Daarnaast vind ik openheid en (persoonlijke) betrokkenheid erg belangrijk, als mens en collega. Samen iets bereiken in goede werksfeer is toch heerlijk; “Work hard – Play hard!”

Tenslotte is het een nieuwe uitdaging en andere invulling van werkzaamheden, dan ik gewend ben. Maar daar maak ik mij geen zorgen over, ik voel nu al dat ik op mijn plek zit. Ik ga dan ook mijn uiterste best doen om mezelf te ontplooien tot volwaardig accountmanager Civiele Techniek. Wij gaan er samen iets moois van maken!!

Graag maak ik in een persoonlijk gesprek kennis. En neem ik u graag mee in onze wereld en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Bas Vissers

Accountmanager Civiele Techniek
Bergler Techniek