Over Bergler Techniek

Als volwaardig lid van de Bergler Groep, brengt Bergler Techniek op professionele wijze kandidaten en werkgevers bij elkaar gespecialiseerd in de bouw en civiele techniek. Bergler Techniek bemiddelt tussen organisaties en professionals met een MBO+-, HBO- en WO achtergrond.

“We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen” is ons motto. De passie en de doelgerichtheid waarmee Bergler Techniek de juiste professionals en de juiste opdrachtgevers samenbrengt kenmerkt onze werkwijze. Onze missie is om vanuit een intensieve en plezierige samenwerking een bijdrage te leveren aan het succes van professionals en opdrachtgevers.

Door de jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van professionals en opdrachtgevers voornamelijk in de bouw en civiele techniek.

Visie

De visie van Bergler Techniek is om ervoor te zorgen dat de ambities van onze opdrachtgevers en de uitdagingen van onze professionals tot elkaar komen. Bergler Techniek streeft ernaar om zowel een individuele als een gemeenschappelijke groei en en een plezierige samenwerking met onze klanten te realiseren. Hierbij staat onze professionele aanpak, persoonlijke aandacht en doelgerichtheid hoog in het vaandel.


Download hier onze flyer.