Detachering

Werkt uw organisatie met een flexibele schil? Heeft u extra capaciteit of specifieke kennis nodig voor een project? Zoekt u korte of langdurige vervanging? Onze specialisten bewijzen dat flexibiliteit en kwaliteit goed samen gaan. Wij denken graag met u mee over een passende invulling van uw wervingsbehoefte.

Bewezen succesvol

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in de arbeidsbemiddeling van hoger opgeleiden. We hebben een bewezen trackrecord opgebouwd door de succesvolle invulling van duizenden posities. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we uw wervingsvraagstuk op zeer korte termijn oplossen. De kandidaat die morgen kan beginnen, hebben we gisteren al gesproken!

Krachtig bereik

Door ge­bruik te maken van een optimale mix van media, search en ons grote netwerk, zijn we in staat om kandidaten aan ons te binden die uw verwachtingen waarmaken en overtreffen. Zij zijn gewend aan het (tijdelijke) karakter van uw opdrachten en spelen uitstekend in op specifieke vraagstukken binnen uw organisatie.

Flexibel en Duidelijk

We doen u graag een voorstel waarin uw wervingsbehoefte en onze aanpak worden uitgewerkt. Kenmerk van onze werkwijze is snelheid in combinatie met kwaliteit en flexibiliteit. Wilt u tussentijds verlengen of het contract eerder stopzetten? We denken graag met u mee over de juiste oplossing. Ons grootste belang is absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt er voor dat we de samenwerking optimaal houden. We streven naar een duurzame en transparante relatie.