Werving & selectie

Wij zijn in staat om passend in te spelen op uw specifieke wervingsvraagstuk, in de Bouw of Civiele sector en elk functiegebied. Onze dienstverlening is grenzeloos: we acteren op nationaal en regionaal niveau. Of u nu op zoek bent naar een starter, specialist, manager of directeur, wij zorgen voor de mobilisatie en selectie van de beste kandidaat uit de markt.

Bewezen succesvol

Een gedetailleerd functie- en competentieprofiel vormt het startpunt. Op basis van deze criteria wordt de markt in kaart gebracht. Vervolgens gaan wij over tot het benaderen, selecteren en zorgvuldig screenen van de kandidaten. Indien gewenst kunnen wij ook assessments van kandidaten verzorgen. In elke fase van het selectieproces heeft u inzicht in de voortgang; vanaf de uitgebreide intake tot en met de evaluatie na indiensttreding.

Krachtig bereik

Afgestemd op het profiel adviseren we een integrale inzet van media, search en ons krachtige netwerk. Uitgangspunt van ons advies is doorlopend onderzoek naar welke wervingsinstrumenten u het beste resultaat opleveren. Door gebruik te maken van een optimale mix, zijn we in staat om actieve, latente én passieve kandidaten te bereiken. Deze aanpak loont; het zorgt ervoor dat de kans op een snelle en succesvolle plaatsing aanzienlijk wordt vergroot. We bereiken de kandidaten die uw verwachtingen waarmaken en overtreffen.

Flexibel en Duidelijk

We doen u graag een voorstel waarin uw wervingsbehoefte en onze aanpak worden uitgewerkt. Kenmerk van onze werkwijze is snelheid in combinatie met kwaliteit en flexibiliteit. Wilt u tussentijds verlengen of het contract eerder stopzetten? We denken graag met u mee over de juiste oplossing. Ons grootste belang is absolute tevredenheid. Regelmatige afstemming zorgt er voor dat we de samenwerking optimaal houden. We streven naar een duurzame en transparante relatie.

Korte doorlooptijden

Het is van belang dat uw vacature snel wordt ingevuld, zodat de groei en continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft. Werving en selectie zit in onze genen; door onze jarenlange ervaring en gestructureerde processen zorgen we ervoor dat we gemiddeld binnen 4 tot 6 weken een bemiddeling realiseren. Vanzelfsprekend is sneller schakelen ook mogelijk. Afhankelijk van de zwaarte en de schaarste van het profiel komen we gezamenlijk tot de juiste invulling van de planning.