Sollicitatieproces

Als je wilt solliciteren op een vacature van Bergler Techniek, dan doorloop je bij ons het volgende proces:

Stap 1: Intake en opstellen profiel

Bij detacheren en werving & selectie gaan we niet over één nacht ijs. Daarom voer je eerst een uitgebreid intakegesprek met één van onze specialisten. Zo’n intake is veel meer dan een kennismakingsgesprek. Wij van Bergler Techniek nemen de tijd om je persoonlijk te leren kennen. Bergler Techniek wil precies weten wat je in je mars hebt. Wat je drijfveren zijn en wat je ambitie is.

En natuurlijk naar welke baan je op zoek bent. Op basis hiervan stellen we een uitgebreid profiel op. Dit profiel geldt als een richtingwijzer voor de stappen die je vervolgens in je carrière zet. De persoon en niet het CV onder de aandacht brengen bij de klant, dat vinden wij belangrijk.

Stap 2: Brug slaan naar werkgever

Met jouw uitgebreide profiel in de hand gaat Bergler Techniek op zoek naar een werkgever die bij je past. Uiteraard is dat een bedrijf dat honderd procent aansluit bij jouw wensen. Daarbij streven we naar een vast dienstverband op lange of korte termijn. Als we een “klik” hebben met een geschikt bedrijf, nemen we contact met je op. Tijdens dit gesprek peilen we jouw interesse en bereiden we een eventueel sollicitatiegesprek voor. Uiteindelijk maken we een afspraak voor een sollicitatiegesprek.

Stap 3: Solliciteren

Een match tussen jouw wensen en een bestaande vacature is stap één. Die stap zetten we gezamenlijk. Het geplande sollicitatiegesprek voer je op eigen kracht, aan jou de taak om een toekomstig werkgever te overtuigen dat jouw werkervaring en kwaliteiten perfect aansluiten bij de functie. Na dit gesprek bepalen jij en onze opdrachtgever of er inderdaad sprake is van de “klik”.

Stap 4: Afronding en nazorg

Bij een “klik” zijn er twee mogelijkheden: je komt op projectbasis in dienst bij Bergler Techniek of je krijgt een dienstverband bij onze opdrachtgever. Als je rechtstreeks in dienst komt, dien je zelf over je arbeidsvoorwaarden te onderhandelen. Uiteraard staat Bergler Techniek  je hierbij met raad en daad terzijde. Kom je op projectbasis in dienst van Bergler Techniek? Dan zetten we alle voorwaarden op papier en ontvang je het salaris dat we van te voren overeen zijn gekomen. Behalve het overeengekomen maandelijkse salaris heb je ook recht op extra inkomsten, de zogenoemde emolumenten.