Werkvoorbereider (projectlocaties) Ondergrondse Infra – Landelijk

163

Introductie

Ben jij die ambitieuze werkvoorbereider die we zoeken?

Voor onze opdrachtgever welke landelijk actief is binnen de ondergrondse infra zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider die zijn plezier haalt uit complexe opdrachten, Je werkzaamheden bestaan vooral uit het maken van benodigde ontwerpen, berekeningen en calculaties, het overleggen met stakeholders en het opzetten van bestekken. Ook lever je een bijdrage aan innovatieve, technische oplossingen met betrekking tot kabels en leidingen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief binnen meerdere disciplines van de civiele techniek. De sfeer is te omschrijven als gemoedelijk, “ons kent ons” en met een gezonde dosis “niet lullen maar poetsen” mentaliteit. Binnen ondergrondse infra zijn ze actief van G/W/E tot en met KCO en HDD projecten. Kortom; een perfecte omgeving om jezelf te blijven ontwikkelen binnen de kabels- en leidingensector. De organisatie besteed veel aandacht aan je persoonlijke ambitie door interne bijscholingsmogelijkheden. Daarnaast werk je in een inspirerende werkomgeving omdat je onderdeel uitmaakt van grote multidisciplinaire projecten.

Functie

Als Werkvoorbereider ben je de schakel bij diverse projecten in de Kabels en Leidingen. Je verantwoordelijkheden zijn het plannen en regelen van het project. ook de kostenbewaking en het contact houden met de opdrachtgever, leverancier en onderaannemers horen bij deze functie. Er wordt een leuke baan geboden met veel vrijheid, zekerheid en een goede/ gezonde werksfeer.

Functie eisen

  • Je bent in staat om in teamverband te werken;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider binnen de ondergrondse infra;
  • Je bent communicatief sterk en kunt op meerdere niveaus communiceren;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • In het bezit van VCA-VOL;
  • Landelijk inzetbaar.

Aanbod

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde onderneming die naast civiele techniek ook actief is binnen de bouwsector. De opdrachtgever biedt een uitdagende werkomgeving waarin je kansen krijgt om jezelf te bewijzen en je ambitie na te streven. Er zijn goede arbeidsvoorwaarden en zelfstandigheid wordt beloond met veel vrijheid en mogelijkheden voor persoonlijke groei. Vakmanschap word je aangeleerd en ook van jou wordt verwacht dat je kennis overdraagt aan de uitvoerders van morgen…

Inlichtingen

Roel van Rooij 076-5720200

Sollicitatie

Roel van Rooij